Ninjan poisjääminen terveystarkastuksestahan johtui edessäpäin olevista koiranäyttelyistä ja -ihan suoraan sanoen- olisi se kannattanut ennemmin sinne tarkkiin viedä. Pikku-Porvoossa (ryhmis 30.8.) tuli sentään varaserti ja PN4-sijoitus, isossa-Porvoossa pelkkä punainen nauha. Ninjan osalta näyttelyt jäävät nyt toistaiseksi, kun en viitsi sitä isoihin KV-näyttelyihin toiselle puolelle Suomea raahata, kun ei ole sitä autoakaan...

Koulutusleiriltämme 5.-7.9. jättäytyi pois 2/5 pentueesta, mutta Hämeeseen raahautuneet kolme porvoolaista koiraa todettiin koulutuskelpoisiksi ja vieläpä erinomaisiksi jälkikoiranaluiksi kaikki. Jaanaa ja Karia en voi kylliksi kiittää leirin toteutumisesta ja onnistumisesta, siksi vielä blogissakin kiitokset heille! Ei ihan joka puun oksalla kasva tällaisia jalostusuroksen omistajia. :) Kiitokset myös leirille osallistuneille pikkuwillicoille. Toivottavasti leiriltä saamillanne eväillä koulutus ja jäljestäminen sujuu mallikkaasti ja muistakaa ohje: kysyä saa ja pitääkin.

Mitäs vielä? -No sitä, että lähes out of the blue sain tietooni pentueen, jota tiesin toki suunnitellun, mutta jonka huhupuheet kertoivat astutuspoliittisista syistä ;) siirtyvän hamaan tulevaisuuteen, toteutuvan sittenkin! Viime perjantaina ko. narttu - nyt jo valtamerilaivaa muistuttava - oli käväissyt ultrassa ja iloinen pikkukoirien vilinähän siellä  kohdussa kävi.  Ilouutisen ultrauksen näkymistä kuulin lauantaiaamuna ja päivän koiranäyttelyssä kärvisteltyäni, otin illalla pentueen kasvattajaan yhteyttä ja varasin itselleni narttupennun. Kotisivujeni Pentuja-sivulla asiasta lisää ;).

Pitkien tarinointien loppuun kuvanen hieman isommasta "Hynysestä". Wekun (Weuweu) leiriviikonloppuna kuvasi Kari Jalonen.
1221073583153_1_orig.jpg