No siinä se tiivistettynä viimeinen neljä viikkoa. Kookos aloitti sitten ensimmäisen mourunsa, ei mitenkään erityisen silmiin- ja korviinpistävästi karvamattona värise ja huuda, mutta mourullaan on ja talon kolli tietää sen. Selviteltyäni pillereiden syöttämisen hyödyt vs. haitat, päätin olla hakematta eläinlääkärin mulle apteekkiin soittamaa kissan e-pillerireseptiä ja valita etenkin lapsiperheessä riskialttiin eristämisen: kolli ja tyttökissa eri huoneissa at all times.

Luonto tikanpojan puuhun ajaa ja sitä rataa: vaikka yritämme olla huolellisia, ei ole yksi, eikä kaksi kertaa, kun pariskunta kuitenkin on tavattu saunan lauteilta kimpassa köllöttämässä. Mitään sen sortin karjaisuja, että astuminen olisi tapahtunut, ei ole kuitenkaan kuultu, joten hyvään onneen ja vieläkin tarkempaan valvontaan tässä vielä luotetaan. Toki kissat on aikomus siruttaa ja testata, mutta mulla on juuri nyt eräs koiraprojekti, joka vaati joka pennosen: omat ja lainatut, joten se saa nyt vain odottaa, vaikka kirveleekin.

Wicca-polo ei pentujen syntymän jälkeen ole juuri tervettä päivää nähnyt: tulehduskierre alkoi vasemman korvan rajusta hiivatulehduksesta, jatkui tuon samaisen korvan ympärystään ja niveliin ja on tällä hetkellä lievänä vatsassa, nivusissa ja vasemmassa korvassa. Diagnooseilla: hiiva-bakteeritulehdus-hiiva sitä on nyt hoidettu ja se hienosti paraneekin sieltä, mihin paikallishoito on - siirtyäkseen uuteen paikkaan.

Tänään eläinlääkäri otti näytteen hieman punoittavasta vasemmasta korvasta: hiiva. Vatsan iho oli ihan rauhallinen - olen sitä itse kotona Betadinella ja Canofitella nyt jonkun päivän hoitanut - ja siitä otettu näyte oli puhdas. Ell sanoi, että tulehdukset voivat olla seurausta penikoimisen koiran keholle aiheuttamasta stressistä, mutta myöskin allergia on mahdollinen. Kolmen viikon päästä käymme korvat näyttämässä ja jos tulehduskierre jatkuu vaan, on edessä allergiaruokavalioon siirtyminen. Aika järkytys, sillä mitään yliherkkyyksiä ei tähän saakka ole nelivuotiaalla nartulla ollut. Mutta toivotaan nyt parasta, että viimein kierre hellittäisi, eikä tarvitsisi tähän allergian poissulkuruokavaliohommaan ryhtyä.

Lupe sai samalla ensimmäisen rokotuksensa. Se olikin tosi reipas ja ihmetteli, kun sitä niin kovasti piikin jälkeen kehuttiin. Äitinsä kanssa se kirmaili peltoja pitkin juosten matkat sinne ja takaisin, sis eläinlääkäriin, ja oli aika väskäväsynyt, kun viimein rokotusreissusta kotiin tultiin.

Että tällaista meillä. Tara pudottaa turkkia. Erikoisnäyttelyyn ollaan tulossa kokoonpanolla T-mumma, Lupe-pupe ja Ninja. Lupe tulee ihan turistiksi vaan, kun on vielä liian pieni osallistumaan. Rokotukset on kondiksessa kuitenkin, sillä tehoste ja rabies laitetaan kolmen viikon päästä. Samalla, kun Wiccan korvat tsekataan. Loppuun kuva "teletappitreffaajista": Lupesta, Nanista ja Wekusta, jotka IPO:n MM-karsinnoissa pyynnöstä valokuvasi Erosen Elinan, Ninjan siskon, Nerin (M. Rentunruusu) omistaja. Muistattehan, että Porvoo Bitesissa painitaan jälleen! ;) P.S. Lisää kuvia kotisivuilla!

1214410869464_1_large.jpg